OM OSS

Racelab är ett företag som startades den 1 Mars 2008. Med en ambition om att kunna hjälpa folk med allt från kompressorkonverteringar till race delar och tillbehör för Corvette och Camaro.  
Nu snart 10 år senare har vi kommit en bit på vägen! 
I dagsläget så har vi våran inarbetade verkstad med allt från Ombyggnation av Corvetter till service på Camaros, men även en nybyggd webbshop där vi strävar efter att kunna erbjuda allt som våra kunder kan önska.
Vi har dessvärre inte all den tid vi önskar att vi hade med webbshoppen vilket gör att sortimentet kanske inte är på samma stadie som vårat mål men det kommer att ändras med rask takt!
Våran webbavdelning jobbar ständigt med shoppen och kommer att lägga upp runt 200 nya produkter om dagen för att fullfölja målet.
Under vår/sommaren kommer vi att utöka vårat sortiment med produkter till fler bilmodeller samt universala race delar.. Så håll utkik!

 
Våran personal finns här för att hjälpa dig med allt som rör din bil eller Racebil, vi erbjuder tjänster i form av mappning, effektmätning, turbokonvertering, chassiejobb, säkerhetsutrustning m.m.

 
Öppettider är något vi inte riktigt vet vad det är, vi jobbar från morgon till kväll för att kunna erbjuda bästa möjliga service. Har du vägarna förbi, eller kanske bara lite tid över? kom gärna förbi på en kopp kaffe och prata lite.
Racelab sätter ALLTID kunder i fokus så glöm inte att du alltid kan rådfråga med oss om du ska göra något med bilen eller om du har några funderingar.
 
Följa oss i våran vardag på sociala medier!